IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Д-р Б. Борисов: Можем да станем по-привлекателни за инвестиции в клинични изпитвания

В следващите години все повече болести ще се лекуват ефикасно, смята експертът по лекарствена регулация

08:40 | 14.06.16 г. 12
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Д-р Борислав Борисов <em>Снимка: Личен архив</em></p>

Д-р Борислав Борисов Снимка: Личен архив

Последна актуализация: 09:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 3 rate down comment 4
STRAHO
преди 7 години
"Д-р Б. Борисов: Можем да станем по-привлекателни за инвестиции в клинични изпитвания"===В САЩ за това се плащат МАСА пари и желаещи трудно се намират. Тук може би ще намерят само срещу обещание за евентуално излекуване. Ще печелят милиарди само давайки надежди на отчаяни болни хора. Ще се съобщават само успехите! Ако има споминали се от сбъркано лекарство просто ще се мълчи за да не разберат хората риска и да не се подплашат. . Далавера!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 3
STRAHO
преди 7 години
"Д-р Б. Борисов: Можем да станем по-привлекателни за инвестиции в клинични изпитвания"====След като ни взеха всичко, ни готвят за пушечно месо /при евентуална война/ или както е писано в тази статия през мирно време за ..... ОПИТНИ МИШКИ! ха ха ха ! Така де ....тук хората са на колене от към доходи. И без това отдавна продават телата си за резервни части на западняците /бъбреци и прочие дреболии , бебета и т.н / те само ще ги улеснят че даже и ще ги нахранят!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 5 rate down comment 2
melon
преди 7 години
Че кой има интерес болестите да се лекуват ефикасно? Продала компанията медикаменти за 5 млрд. Акционерите дават таргет следващата година + 20%. Тоест още 1 млрд... Тези пари от излекувани ли ще дойдат:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 0
ceneto
преди 7 години
един съвет да бяхте сложили и в заглавието титлата Д-р, че човек преглеждайки отгоре заглавията остава с впечатлението че статията е за поредното избухване на бат бойко
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още